Bästa oddsbonusarna på VM 2022

Här hittar ni alla info om de bästa oddsbonusarna på VM 2022. Med regler och villkor och hur du bäst omsätter en VM bonus.

Bästa oddsbonusarna på VM 2022

Bästa oddsbonusarna på VM 2022

Här hittar ni tre av de bästa VM oddsbonusarna 2022. Genom att ta del av dem så kan du maximera dina vinster ytterligare.

Bet365 oddsbonus 1250 kr

Bet265 oddsbonus är den bästa bonusen att använda på VM 2022. Inget annat spelbolag har bättre villkor för sin bonus. Här kan man spela på odds ned till 1.20 gånger pengarna med sin bonus. Detta gör att man även kan spela på favoriterna som Brasilien och Frankrike i deras VM matcher.

Läs mer om Bet365 oddsbonus

Bethard oddsbonus 1000 kr

Bethar har även de en bra oddsbonus värd 1000 kr. Sätt in 1000 kr och spela med 2000 kr. Det bästa med Bethard är att de kommer ha riktigt bra odds på VM. Ofta 98% återbetalning per match och det gör dem till ett bra val att spela hos under VM slutspelet.

Till Bethard

Betfair oddsbonus 1000 kr

Även Betfair är ett bra val att spela hos under VM 2022. Här finns bra odds redan på första matchen mellan Senegal – Holland och sedan rullar det bara på med fina odds under hela VM. Värt att notera är att Betfairs oddsbörs kan vara ett sätt att vinna lite extra då det spelas mycket under VM.

Till Betfair

Jämför oddsen

När man har skaffat sig en bra sportbonus ska man inte glömma av att jämföra oddsen mellan spelbolagen. Det gäller fortfarande att spela där oddset är högst för att få ut max av sina vinst.

Speltipssidan.se finns en oddsjämförelse som man kan använda sig av. Gör man det maximerar man sina vinster på VM och kan få en riktigt God Jul efter att VM är klart!