Pokerstars med bra erbjudanden till nya spelare

Sugen på att spela poker på nätet? Då finns det nästan ingen sajt som är bättre än Pokerstars. Pokerstars har varit med i leken länge och erbjuder högkvalitativa spel för alla som är beredda att satsa. Förutom poker så erbjuder aktören även en fullspäckad sektion med underhållande casino spel. Vill du varva pokerspelandet med spelautomater så kan du alltså göra det under ett och samma tak.

Spela hos Pokerstars här.

Pokerstars med bra erbjudanden till nya spelare

Erbjudanden hos Pokerstars

Är det något som du kommer att se mycket av hos Pokerstars så är det bonusar och erbjudanden. Den här aktören är väldigt mån om att se till så att både gamla och nya kunder blir varmt välkomnade och belönade på många olika sätt. Här nedan kommer du att få läsa om två riktigt bra erbjudanden som Pokerstars har.

Även Pokersmart.se tipsar om dessa erbjudnden vi nämner, vilket säger en hel del om att det är ett riktigt bra erbjudande!

Bonus för nya kunder

När du väljer att registrera dig hos Pokerstars för första gången så väntar $12 i så kallade gratis Spin & Go-biljetter. Dessa biljetter besitter ett värde på över 100 kr och du behöver inte ens sätta in några pengar för att få tillgång till dessa. Den här bonusen kan alltså liknas med dåtidens registreringsbonus som så många uppskattade och som blev riktigt saknad i samband med att den nya spellagen trädde i kraft. Du kan med fördel använda dig av dina biljetter för att kunna delta i de olika turneringarna som Pokerstars erbjuder. Turneringarna är tillgängliga för tre personer och har du tur vinner du upp till hela 20 000 gånger på ”inköpet”.

Extra $30 i välkomstbelöningar

Bonusen som är listad ovan kräver alltså inget mer än att du registrerar dig, men sedan har Pokerstars även en insättningsbonus som du kan ta del av för att få ännu mer pengar att spela för. Om du vill kunna få en bonus där riktiga pengar står i fokus så behöver du bara göra en insättning på minst 200 kr och hela $30 kommer direkt att betalas ut till ditt spelkonto. För att kunna använda dig av bonusen behöver du dock fylla i bonuskoden. Koden lyder ‘THIRTY’ och ska fyllas i i samband med att du gör insättningen.
Till Pokerstars här.