SpeedyBet oddsbonus upp till 2000 kr

Prova att spela på odds hos SpeedyBet. De har en enkel och smidig sajt där du spelar utan att få störiga mail, samtal eller sms. Du loggar bara in enkelt med ditt BankID. Dessutom så får nya kunder just nu en SpeedyBet oddsbonus på 200% upp till 2000 kr. Hämta din oddsbonus hos SpeedyBet

SpeedyBet oddsbonus upp till 2000 kr

SpeedyBet oddsbonus till nya kunder

Vill du spela på odds så är SpeedyBet ett bra val. Nya kunder får ett generöst välkomnande i form av en oddsbonus på 200% upp till 2000 kr. Gör din första insättning på 1000 kr så har du hela 3000 kr att spela med. Minsta insättning för att få använda bonusen ska vara på 100 kr.

För att få din bonus:
– SpeedyBet ger nya kunder 200% bonus upp till 2000 kr på första insättningen.
– Gör en insättning på 1000 kr så får du 2000 kr i bonus. Det innebär att du kommer att ha 3000 kr att spela med.
– Minsta insättning för att få bonus ska vara på 100 kr.

SpeedyBet – snabbt och enkelt

Gillar du att spela på sport så är SpeedyBet en sajt för dig. SpeedyBet är ett spelbolag som satsar på enkelhet och snabbhet. Du loggar in med ditt BankID när du spelar så ingen krånglig registrering och dessutom tryggt och säkert. Dessutom kan du göra dina uttag på nolltid. SpeedyBet har givetvis en svensk spellicens vilket gör att alla eventuella vinster är helt skattefria. Här kan du läsa om fler bonusar och sportnyheter.

Omsättningskrav på oddsbonusen

Som hos de flesta spelbolag så kommer SpeedyBets oddsbonus med omsättningskrav. På oddsspel så gäller det att spela med bonusen 8 gånger till ett minsta odds på 1.80. Du har 60 dagar på dig för att spela igenom din bonus. Du får inte spela för mer än 500 kr per bet om det ska räknas till omsättningskravet.
Prova att spela idag hos SpeedyBet