Spela oddsspel hos Unibet 2018

Det finns många bookmakers online att välja på när du vill vara den som lägger dina oddsspel online. Det är så mycket enklare att spela online istället för att springa till spelbutiken. Även om du är den som vill spela betting online i mobilen, så kommer inte heller valen här att bli mindre. Helt enkelt är det så att alla bookmakers idag erbjuder oddsspel i mobiler och surfplattor såväl som i datorer. En del kommer dock att göra det bättre och med flera funktioner och ett större spelutbud än andra.

Att spela oddsspel hos Unibet kan ses som ett av de bästa valen när det gäller sportsbetting online med hög kvalitet. Naturligtvis är Unibet ett svenskt spelbolag och ger dig skattefria vinster med en spellicens utfärdad på Malta. När du vill ha bra oddsbonus kan du välja mellan två olika alternativ. Till Unibet

Spela oddsspel hos Unibet 2018

Spela oddsspel hos Unibet och välj mellan två bonusar

När du väljer att bli spelare på betting online hos den trevliga bookmakern Unibet, kommer du att stå inför valet av två olika gåvor. Detta är det vi kallar oddsbonusar, och du väljer själv vilken som passar dig bäst.

Här finns en oddsbonus på 500% vilket kan ge dig som bara vill sätta in 100 kronor hela 600 spänn att lira oddsspel för. Vill du ha lite mera väljer du 200% upp till 1000 kronor, vilket gör att du som vill ha full sportbonus gör en insättning på 500 kronor. Du får då hela 1500 kronor att spela för!

Omsättningskravet hos Unibet är mycket bra och ligger på 8 gånger för sportbonusen på 500% och på 6 gånger för den på 200%. Som sagt väljer du själv hur mycket du vill satsa och vilka omsättningskrav du vill stå inför.

Spela din oddsbonus på travet

Det bästa med valet av Unibet som bookmaker online är att valmöjligheterna är oändliga. Här kommer du att finna massor med de sporter du är van att finna. Detta samtidigt som du även finner några udda.

Speciellt roligt är att du som vill även kan spela din oddsbonus på travet. Detta innebär att du får ytterligare ett sätt att få spänning och underhållning i världsklass hos Unibet.

Är du den som gillar att tippa, så kommer du även finna något som kallas för Supertoto. Här är det mellan 12-14 matcher på varje veckas kupong och du kan vinna storkovan. Läs på hos Unibet om Supertoto.

Till Unibet